13 Läs mer >>
 
Den här hittade jag i fotoarkivet på datorn, och den är väl en 5 år gammal eller så. Jag hade nästan (nästan) glömt hur mycket jag tyckte om att rita och måla dinosaurier förut! De är så härliga, och ingen vet egentligen hur de ser ut så det är ganska fritt att leka med färger och detaljer (något jag annars gör ganska sällan eftersom jag älskar att rita från foto). En Wuerhosaurus är det tydligen enligt tavlans baksida, jag har ingen aning om vad det är för något och känner att det är dags att plocka fram dinosauriekorten igen och uppdatera den allmänbildning som faktiskt betyder något (vem bryr sig om namnen på olika sportfantaster och kungar och presidenter? Sluta klaga på mig, kompisar!).
 
Teknik: Akryl på dukpannå
 
//Jennah

Wuerhosaurus

7 Läs mer >>
 
Det här är min senaste skiss efter foto, ochd en föreställer mig och "min kära lilla ponny", hihi :) är faktiskt ganska så missnöjd, den blev väldigt kantig och vass på nåt vis, mer som nåt slags avancerat telefonkludd än som en noggrann flertimmars-skiss. Det kan vara att fotot var lite för svårt för mig på grund av det skarpa ljuset. Men det är så det är när man ritar och målar, allt man gör är inte bättre än det man gjorde sist (vad härligt det skulle va!). Ibland känns det som att man blir sämre snarare än bättre, men det är väl bara att bita ihop! Här är vi i alla fall, och dålig är den väl inte direkt heller.
 
Teknik: Blyertspennor (2H - 6B), stiftpenna 0,5, stompfer och skisspapper
 
Referensfoto:
 
//Jennah

Jag & Sunny 2

1 Läs mer >>
 
En ny härlig glad mat med rosiga kinder, denna gången Mellanmjölk från Arla :) finns alltid i kylskåpet och jag är storkonsument så valet var väl ganska givet. Go cows! Gjord tillsammans med Simon.
 
Teknik: Akryl på nåt slags tygpapper (svårt att skanna!)
 
//Jennah

Mellanmjölk!

2 Läs mer >>
 
Fortsätter träna på att skissa människor, och kändisar är väl både ett enkelt och populärt sätt att öva på. Började lyssna på Shakira mer strax före Zootopia där hon ju är med på ett hörn. Tycker skissen blev lite platt och tråkig men den är helt klart ett ärligt försök i alla fall!
 
Teknik: Blyertspennor (2H - 6B), stiftpenna 0,5, stompfer och skisspapper
 
//Jennah

Shakira skiss

2 Läs mer >>
 
Provade måla en i en lite ny stil tillsammans med Simon (designen är helt och hållet hans) för några dar sen, så här kommer en glad nutellaburk! Det här var faktiskt hur kul som helst! Jag skulle kunna måla kanske en sån här om dagen i alla fall, och lyssna på lite ljudböcker samtidigt, men det går ju inte utan Simons hjälp så jag får väl tagga ner lite.. :) det blir helt klart en egen kategori i bloggen i alla fall - vänta på mer!
 
Teknik: Akryl på nåt slags tygpapper (svårt att skanna!)
 
//Jennah

Ny stil - glad mat...

4 Läs mer >>
 
 
 
Vem har sagt att bara hästar får ha namnskyltar? Den här gjorde jag till Tussan, hon bor ju också i en hästbox :) Det är en liten dvärgvädur/lejon, vit med grå öron och prickar. Söt som socker faktiskt, och lika busig också!
 
Teknik: Akryl på dukpannå
 
//Jennah

Namnskylt kanin